Informējam, ka šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Izmantotās sīkdatnes nodrošina mājaslapas tehnisko darbību. Uzzināt vairāk par izmantojamajām sīkdatnēm un to, kā tās nodzēst, var sadaļā "Privātuma politika".

Vakar, 2009. gadā dzimušie zēni un meitenes aizvadīja Rīgas Volejbola skolas čempionātu. Zēnu konkurencē piedalījās 8 komandas, bet meiteņu konkurencē 6 komandas. Puišu konkurencē 1.vieta Māra Vensberga komandai, bet meiteņu konkurencē Ineses Jursone komandai.

2009.gada vecumgrupa spēlē 4 pret 4 uz 16x8 metru liela laukuma, meitenēm tīkla augstums ir 2,05m, bet zēniem 2.20m. Spēle ilgst 2 setus līdz 15 punktiem setā, bez divu punktu starpības un ja nepieciešamas trešais sets līdz 11 punktiem bez 2 punktu starpības. Sacensību mērķis ir Rīgas Volejbola skolas komandām uzkrāt sacensību spēļu pieredzi un veicināt draudzīgu attiecību veidošanos starp RVS komandu treneriem un audzēkņiem.

Rezultāti zēniem:                                 Rezultāti meitenēm:
1.vieta Vensbergs 1                             1.vieta RVS 1 (I. Jursone)
2.vieta Vanags 2                                  2.vieta Cepurīte 1
3.vieta Vanags 1                                  3.vieta RVS 2 (I. Jursone)
4.vieta Vanags 5                                  4.vieta Cepurīte 2
5.vieta Vanags 4                                  5.vieta Cepurīte 3
6.vieta Vanags 3                                  6.vieta komanda Bumba (R.Semjonovs)
7.vieta komanda Serve (R.Semjonovs)
8.vieta komanda Līnija 

“Tā bija laba iesildīšanās pirms pavasara LČ spēlēm, ir protams daudz vēl pie kā piestrādāt, bet kopumā izskatāmies labi, un LČ cīnīsimies par medaļām,” pēc turnīrā izcīnītās 1. un 3. vietas komentāru sniedza Inese Jursone.

14.04. RVS čempionātu aizvadīs 2010. gadā dzimušie zēni un meitenes.

28.04. RVS čempionātu aizvadīs 2011.gadā dzimušie zēni un meitenes.