Informējam, ka šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Izmantotās sīkdatnes nodrošina mājaslapas tehnisko darbību. Uzzināt vairāk par izmantojamajām sīkdatnēm un to, kā tās nodzēst, var sadaļā "Privātuma politika".

Kārtējais mācību gads ir aizvadīts un kā jau katru gadu, tas tiek noslēgts ar izlaidumu. Šogad Rīgas Volejbola skolas izlaidums notika 19. maijā. Arī šogad turpinājām pirms trīs gadiem aizsākto tradīciju, izlaidums tika aizvadīs īpašā tematikā, kas šogad bija - Super Bingo. 

Pasākumu vadīja Rīgas Volejbola skolas direktore Gunta Paegle un īstā Super Bingo vadītājs - Armands Simsons. Katram absolventam tika izsniegta skolas beigšanas apliecība, kā arī bija iespēja griezt lielo laimes ratu un tikt pie dažādām dāvanām no Rīgas Volejbola skolas. Savukārt pasākuma viesiem bija iespēja piedalīties bingo izspēlē, savās biļetēs atzīmējot 20 laimīgos skaitļus.

Kopā skolu šogad absolvēja 39 audzēkņi, no tiem 11 Olgas Bogdanovas audzēkņi, 8 Kristas Jansones audzēknes, 2 Normunda Lūša audzēknes, 6 Natālijas Deveikusas audzēknes, 1 Svetlanas Cepurītes audzēkne, 6 Viktorijas Korbutas audzēknes, 2 Kristīnes Tenes audzēknes un 3 Andra Vitauta Kļaviņa audzēknes.

 Novēlām veiksmi visiem absolventiem un ceram, ka arī turpmāk volejbols ieņems svarīgu lomu viņu dzīvēs!